ISO 22000/HACCP
Specjalizujemy się w wdrażaniu standardu ISO 22000/HACCP, który skupia się na zapewnieniu bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumentów. Nasze rozwiązania pozwalają naszym klientom stworzyć skuteczne strategie zapobiegania zagrożeniom związanym z żywnością, minimalizować ryzyko wystąpienia niepożądanych incydentów oraz zapewnić, że produkty żywnościowe są bezpieczne do spożycia. Nasza wiedza i doświadczenie pomagają w opracowywaniu i wdrażaniu systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności oraz w przeprowadzaniu niezbędnych audytów i działań przygotowawczych do certyfikacji. Dzięki naszemu wsparciu, firmy spożywcze mogą zapewnić konsumentów, że ich produkty są bezpieczne, zdrowe i zgodne z normami branżowymi. Nasze usługi pomagają firmom spełnić wymagania standardu ISO 22000, umożliwiając im dostarczanie wysokiej jakości żywności i zyskiwanie zaufania konsumentów.
nasza ofertaNasza oferta
Wybierz jeden z trzech najczęściej wybieranych kierunków współpracy przez naszych klientów lub skontaktuj się z nami byśmy dopasowali optymalne rozwiązanie dla Ciebie. Umów się na bezpłatną konsultację: telefonicznie pod numerem 577 672 780, mailowo vnav@vnav.pl lub wypełnij formularz zgłoszeniowy.
Nasi Klienci
Najnowsze na blogu
Business Intelligence dla małych firm
Współczesne narzędzia BI umożliwiają...
Zobacz więcejJak wizualizacja danych zmieniła firmę produkcyjną?
Nasz klient zmagał się z wyzwaniami...
Zobacz więcejJak analizować ryzyko?
Odkryj kolejną część serii o bezpiecznej firmie i główny problem...
Zobacz więcej