ISO 22000/HACCP

Specjalizujemy się w wdrażaniu standardu ISO 22000/HACCP, który skupia się na zapewnieniu bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumentów. Nasze rozwiązania pozwalają naszym klientom stworzyć skuteczne strategie zapobiegania zagrożeniom związanym z żywnością, minimalizować ryzyko wystąpienia niepożądanych incydentów oraz zapewnić, że produkty żywnościowe są bezpieczne do spożycia. Nasza wiedza i doświadczenie pomagają w opracowywaniu i wdrażaniu systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności oraz w przeprowadzaniu niezbędnych audytów i działań przygotowawczych do certyfikacji. Dzięki naszemu wsparciu, firmy spożywcze mogą zapewnić konsumentów, że ich produkty są bezpieczne, zdrowe i zgodne z normami branżowymi. Nasze usługi pomagają firmom spełnić wymagania standardu ISO 22000, umożliwiając im dostarczanie wysokiej jakości żywności i zyskiwanie zaufania konsumentów.

Tak, pomagamy w opracowaniu strategii wdrożeniowej i przygotowujemy z firmą niezbędne materiały przed audytem ISO 22000/HACCP.

Tak posiadamy relacje z kluczowymi jednostkami certyfikującymi ISO 22000/HACCP.

Tak nasi eksperci to praktycy, którzy przez lata wdrażali normę ISO 22000/HACCP u klientów więc dysponują odpowiednimi kwalifikacjami do tego by w trybie ciągłym wspierać klientów w tym zakresie.
Napisz do nas!

Szybki kontakt


    nasza ofertaNasza oferta

    Wybierz jeden z trzech najczęściej wybieranych kierunków współpracy przez naszych klientów lub skontaktuj się z nami byśmy dopasowali optymalne rozwiązanie dla Ciebie. Umów się na bezpłatną konsultację: telefonicznie pod numerem 577 672 780, mailowo vnav@vnav.pl lub wypełnij formularz zgłoszeniowy.

    Nasi Klienci

    Blog Venture Navigator

    Najnowsze na blogu