ISO 22000/HACCP
Specjalizujemy się w wdrażaniu standardu ISO 22000/HACCP, który skupia się na zapewnieniu bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumentów. Nasze rozwiązania pozwalają naszym klientom stworzyć skuteczne strategie zapobiegania zagrożeniom związanym z żywnością, minimalizować ryzyko wystąpienia niepożądanych incydentów oraz zapewnić, że produkty żywnościowe są bezpieczne do spożycia. Nasza wiedza i doświadczenie pomagają w opracowywaniu i wdrażaniu systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności oraz w przeprowadzaniu niezbędnych audytów i działań przygotowawczych do certyfikacji. Dzięki naszemu wsparciu, firmy spożywcze mogą zapewnić konsumentów, że ich produkty są bezpieczne, zdrowe i zgodne z normami branżowymi. Nasze usługi pomagają firmom spełnić wymagania standardu ISO 22000, umożliwiając im dostarczanie wysokiej jakości żywności i zyskiwanie zaufania konsumentów.
nasza ofertaNasza oferta
Wybierz jeden z trzech najczęściej wybieranych kierunków współpracy przez naszych klientów lub skontaktuj się z nami byśmy dopasowali optymalne rozwiązanie dla Ciebie. Umów się na bezpłatną konsultację: telefonicznie pod numerem 577 672 780, mailowo vnav@vnav.pl lub wypełnij formularz zgłoszeniowy.
Nasi Klienci





Najnowsze na blogu
Najnowsze trendy w obszarze HR
Najnowsze trendy w obszarze HR skupiają się między innymi na...
Zobacz więcejJak skutecznie wdrażać systemy motywacyjne?
Skuteczne wdrażanie systemów motywacyjnych w polskich firmach wymaga kompleksowego podejścia...
Zobacz więcejJak poprawić płynność finansową firmy?
W firmach handlowych, które sprzedają z odroczonym terminem płatności, kontrola...
Zobacz więcej